Project Description

OVER GUM

GUM is producent van verschillende producten om de mondgezondheid te verbeteren. Binnen het assortiment vallen o.a. tandpasta’s, tandenborstels, mondwaters en die tandenstokers die je altijd van je tandarts moet kopen.

Dit project is gemaakt in dienst van PauwR Digital Marketing, dat betekent dat ik hier samen met verschillende topcollega’s aan heb gewerkt. Wel heb ik een groot aandeel gehad op het gebied van concept of creatie. Meer weten? Kijk op PauwR.nl

Social video’s

Voor op de social media van GUM heb ik diverse video’s en animaties gemaakt. Deze worden ingezet tijdens campagnes om het merk GUM en de producten te promoten.

Social ads

Samen met de strategen bij PauwR heb ik een grote hoeveelheid social ads opgezet. Hierbij heb ik bedacht hoe deze advertenties aan moeten sluiten op de bedrijfs- en campagnedoelstellingen. Ook heb ik alle visuele designs gemaakt. Bij het ontwerpen van dit soort advertenties zorg ik altijd dat ze aansluiten op de mogelijkheden van het format en het platform. De afbeeldingen in een facebook carousel lopen bijvoorbeeld door als lange afbeelding.