Project Description

OVER HOLLA

Holla Advocaten is een landelijke speler met meer dan 100 medewerkers die zich specialiseren in verschillende rechtsgebieden. Holla geniet in het zuiden veel naamsbekendheid, maar trekt nu ook naar het centrum van Nederland.

Dit project is gemaakt in dienst van PauwR Digital Marketing, dat betekent dat ik hier samen met verschillende topcollega’s aan heb gewerkt. Wel heb ik een groot aandeel gehad op het gebied van concept of creatie. Meer weten? Kijk op PauwR.nl

Video introductie Utrecht

Samen met Janina Maduro en haar team versterkt Holla haar positie met de opening van een kantoor in het bruisende Utrecht. Om aan te kondigen dat Holla nu ook de Utrechtse ondernemers op juridisch vlak ontzorgt, ontwikkelden we een creatief concept en een introductiecampagne met krachtige video’s waarin Janina Madura zichzelf voorstelt en vertelt waarom zij voor Holla kiest.

Video Team Liquid

In deze video laten we de klant aan het woord om te vertellen welke meerwaarde Hola voor internationaal game team Team Liquid heeft bewezen. Deze video heb ik zelf geschoten, gemonteerd en ik heb meegewerkt aan het script.