Project Description

OVER LA CHOUFFE

La Chouffe is een speciaalbier brouwerij die valt onder Duvel Moortgat. Een vrolijk merk met lekkere biertjes en veel storytelling in de vorm van een familie kaboutervriendjes!

Dit project is gemaakt in dienst van PauwR Digital Marketing, dat betekent dat ik hier samen met verschillende topcollega’s aan heb gewerkt. Wel heb ik een groot aandeel gehad op het gebied van concept of creatie. Meer weten? Kijk op PauwR.nl

Interactieve scratchbanner

Het vrolijke kabouterbier van La Chouffe is nu ook in blik verkrijgbaar! Lekker makkelijk om mee te nemen. Toen we de opdracht kregen om een advertentie te maken voor de onthulling van ‘Chouffe On The Go’ vielen alle stukjes op zijn plek. Om deze boodschap met het publiek te delen hebben wij een interactieve scratchbanner ontworpen die techniek, design en marketingpsychologie met elkaar combineert. Deze banner heeft het met een interactiepercentage van 6% ontzettend goed gedaan, daarna is hij genomineerd als campagne van de maand bij Weborama en heeft hij de campagne van het jaar prijs bij PauwR gewonnen! Probeer ‘m hier rechts zelf uit!

Video Billboard

Dit video billboard van La Chouffe heb ik samen met de video bewerkt zodat het naadloos in elkaar over loopt. De actie is bedoeld om mensen deel te laten nemen aan de wedstrijd waarmee ze een ballonvlucht kunnen winnen.