Project Description

Microsoft

Microsoft is natuurlijk een fantastische klant om voor mogen te werken. Voor Microsoft werk ik regelmatig aan verschillende types content en opdrachten. De ene keer een heel concept voor social media, de andere keer beeldselectie voor een bestaande campagne. Daarnaast doe ik ook de uitwerking van deze middelen in social posts, copy en soms animaties.

Microsoft trust campaign

Deze campagne heeft de focus op verschillende onderwerpen rondom het thema trust. Ik heb het concept voor deze campagne opgezet en alle beeldselectie voor Microsoft gedaan. Erg leuk was hier dat ik Microsoft heb kunnen overtuigen om meer expressieve en vrolijke beelden te gebruiken dan ze gewoonlijk doen. De reacties op de uitingen waren zeer positief en men vond het fris en dynamisch.

Microsoft sustainability campaign

In deze sustainability campagne nemen we de doelgroep mee op onze missie naar een betere toekomst. Verschillende events en content pieces helpen de doelgroep om ook binnen zijn of haar organisatie met verduurzaming aan de slag te gaan. Voor deze campagne heb ik ook het beeldconcept gemaakt.

Microsoft video teasers

Uit een eerdere langere video met voice over heb ik deze twee teasers gemaakt. Ook heb ik hierbij de muziek uitgezocht.