Project Description

OVER STEEHOUWER FINANCE

Is een klein financieel bureau dat zijn diensten verleent aan een breed scala bedrijven. Om het bedrijf te positioneren in een markt met grote bedrijven is aan mij gevraagd om een logo te ontwerpen dat hier tussen past. Daarnaast zijn er een aantal communicatiemiddelen geproduceerd om op creatieve wijze promotie te maken.

Logo Design

Het doel van dit logo is om Steehouwer neer te zetten als een fris en modern financieel bedrijf. De stijl is gemakkelijk in de zetten en wordt gedragen door een fris groen/blauw verloop. Het icoon is opgebouwd uit twee simpele vormen die in de negatieve ruimte een S dragen.

Op een bierviltje

Bij een huisstijl hoort natuurlijk drukwerk, drukwerk waar over na is gedacht. Binnen de finance is het gewoonte om een voorstel op een kladje (bierviltje) te noteren. Om deze rede zijn we op zoek gegaan naar een drukkerij die bierviltjes bedrukt. Steehouwer kan nu waar nodig zijn klanten letterlijk een voorstel op een bierviltje geven! De visitekaartjes zijn op luxe 3-laags karton gedrukt, zijn dus wat dikker en hebben een stevige feel.